Aktuellt

Vi ses på stora hamdagen imorgon!

Imorgon den 27 augusti är vi på plats på Stora Hamndagen i Luleå. Kom och träffa oss och hör mer om Sveriges största muddringsprojekt i modern tid.

Imorgon, lördag den 27 augusti, mellan 10.00–14.00 bjuder Luleå Hamn på en storslagen familjefest med mängder av roliga aktiviteter och spännande framtidsspaningar och projekt Malmporten är givetvis där.

Våra aktiviteter under dagen:

 

Bygga en egen kaj i miniformat

Under dagen kommer alla barn få möjlighet att med hjälp av grävskopa och L-stöd bygga sin egen kaj. Under projekt Malmporten kommer en ny djuphamn att byggas, även den med L-stöd men i lite större format.  

Rita framtidens fartyg

Med hjälp av gatukritor och sin fantasi får barnen rita de fartyg som kommer att anlägga i den nya djuphamnen. Barnen får även med sig ett paket gatukritor hem. 

Testa dina kunskaper om Projekt Malmporten

Var med i vårt quiz och testa dina kunskaper om projektet som är Sveriges största muddringsprojekt i modern tid. Vinst delas ut till fem lyckliga. Håll koll här på webben och på projekt Malmportens Facebook för att veta om just du har vunnit.  

Tävligsvillkor

Quizet arrangeras av Luleå Hamn AB inom projekt Malmporten. Genom att lämna in dina svar godkänner du ditt deltagande i tävlingen och därmed tävlingsvillkoren.

De fem första med alla rätt svar eller de deltagare som har flest antal rätt svar utses som vinnare. För att vinna behöver även kontaktuppgifterna vara korrekta. Vinnarna kommer att kontaktas personligen. Namn på vinnarna och de korrekta svaren kommer att publiceras på projekt Malmportens hemsida samt facebooksida efter tävlingens avslutande. Ev vinstskatt betalas av vinnarna.

Uppskattat vinstvärde: ca 200 – 600 kr

Personuppgifter

De personuppgifter som kommer att hanteras i samband med tävlingen behandlas av projekt Malmporten. Uppgifterna kommer att hanteras för att administrera och utse vinnare i tävlingen samt förmedla vinsterna. Uppgifterna kommer därefter att makuleras. Uppgifterna kommer inte vidareförmedlas till annan part eller användas i något annat syfte än ovanstående.

Personer som arbetar direkt i projekt Malmporten har inte rätt att delta i tävlingen, men får genomföra quizen för att testa sina kunskaper.